If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кофти, хубавото е че не си спряла в него и няма да се разправяш с простотии
И на мен днес не ми е ден - вчера ми извадиха зъб, напрактика без упойка, защото под корена му имаше гной, а днес на 3-4 пъти ме засичат и не им пука, че е мокро или че аз съм се движил с повече от 60 км/ч (за околовръстното става въпрос), на всичко отгоре ми е и безумно нервно, а зъболекаря ми забрани да пуша
Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена
Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена
На това околовръстно все по-често се обеждавам, че има много камикадзета със скъпи коли
Явно ще трябва да издържа ама ми е трегаво хем да не пуша, хем да не джвакам нещо, демек гадно
Здравейте колеги, след проблем от миналата седмица реших да споделя с вас скромния си личен опит.
В началото на седмицата заредих дизел от OMV - обикновен. След 2 дена колата задимя като комин на Кремиковци /ако помните как димеше когато работеше де..../, спря да върви, единия цилиндър се мъчеше докато не загрее повечко - направо се побърках, и взех да правя сметка кога да я оставя в някой сервиз. За късмет имах работа в провинцията и на път за там спрях и заредих на ROMPETROL-а на Ломското шосе. Хора не ми се вярваше, че е възможно да има такива разлики - цената е една и съща в двете бензиностанции, само дето след това зареждане - за 20 км колата спря да пуши, моторчето замърка послушно, тягата се върна - просто нямам думи - вече зареждам само на тия бензиностанции!!! И Lukoil съм пробвал - малко по-добре е от OMV, ама пак пуши и няма същата тяга като от ROMPETROL. Ако имате подобни проблеми ще се убедите сами. Надявам се да съм ви бил от полза.
Хех и мен сутринта в дъжда един дивак с М5, по-старичкото, преди 2003-та реши че е с предимсвто и се вряза в трафика и то точно пред мен в движение както си перках с 60. И после тоя левак като го насвирих за постъпката му, се заигра и почна да ме засича. За моя учудване го резнах след един завои и с жестове му казвам: какви ги правиш бе, *****??? Той ме гледа все едно незнае какво прави.
Много са си повярвали някои диваци с положението си!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Вали, гадно е, студено е, мрачно е и съм на работа!
Ха, аз па в това време се врях в един квартален гаден канал да оправям гърнето на баща ми, че му се случило случка в движение. Повярвай ми....предпочитах да продължа да си работя отколкото да се завра в тая дупка. Не за друго ама някой беше хвърлил баси боклуците вътре (все едно няма кофа в близост до канала) и нямаше място да се изправиш като хората - полукленкал и толкова. А навънка дето викаш вали, кално е......
Comment